„Decât” atât?

Gata, s-a strigat bingo? Rămâne glumița doar la nivel de max. 20%? Atât au putut CpF, BOR, partidele conservatoare, penalii, „liberalii” și toți cei înfricoșați de hoardele de homosexuali care vor năpădi țărișoara? Doar atât?

Poate că ar fi fost o prezență masivă la vot dacă popii vindeau câteva merțane și făceau vouchere pentru oameni, dacă vindeau niște pensiuni sau dacă plăteau taxe și impozite. Mă rog, detalii din astea.

Știți ce am mai observat în ultimele săptămâni, acum că tot ne-am întins la vorbă? Cei mai înverșunați dușmani ai Occidentului sunt cei care joacă table în vacanțe pe plajele Mediteranei, se dau pe schiuri prin Austria și Elveția, își trimit copiii să studieze prin liceele și facultățile Europei de Vest, își operează rinichii și genunchii, răcelile și cancerul prin Germania, și cei care primesc în mod regulat bani de la „căpșunari”. Aceștia din urmă sunt mai moderați, și-au mai îmblânzit apucăturile. Pentru că au aflat și ei că li se poate tăia porția de ieuroi dacă imbecilii care guvernează ne vor scoate pe brânci din UE.

Publicitate

Un gând despre “„Decât” atât?

Comentariile sunt închise.