Cârpele care trebuie să plece

Rar întâlnesc o zi la fel de ciudată ca asta. Aflu dimineață că Emillia Șercan este amenințată cu moartea prin telefon. S-a ajuns cam departe, mult prea departe. Sper ca dementul care a trimis mesajul să fie prins și să aflăm cine este, dacă a fost plătit s-o facă, cine se află în spatele lui, dacă e doar un diliu care ar trebui înfășurat în cămașă strâmtă etc… Suntem în Europa de Est. Nu ar trebui să ni se pară o glumă. Deloc.

Lui Tudorel i s-a dat sulul de hârtie igienică pentru a se șterge la gură. Sluga nu mai este bună. A defectat și trebuie să plece. Se încălzește pe tușă unul dintre cele mai isterice, toxice și nerușinate personaje politice din ultimii treizeci de ani: Eugen Nicolicea – licențiat în Drept la 50 și ceva de ani. La Spiru Haret. La distanță. Pariez oricât, oriunde, la orice oră că nu știe absolut nimic din ceea ce poate să domine la perfecție un student din primul an. Pariez și că este un agramat groaznic. Dar nu mai contează. Atât poate pesedeul la ora asta. Atât poate produce. Infractori pe linie, golănași de cartier, larve în costume Armani și tupeiști păziți de clanuri interlope. Cu garnitura asta vor conduce și în următorii ani dacă nu se va ieși masiv la vot.

Acum, la ceas de seară, citesc că guvernul psd/alde se află în discuție cu autoritățile pakistaneze pentru aducerea în următorii ani a 500.000 de oameni pentru piața muncii din România. Puteți verifica. Există Google pentru asta. Pesediștii nu suflă nimic în acest sens. Electoratul ultranaționalist tace? Nu se aude cum flutură tricolorul? Nu mai plâng românașii verzi că ne inundă străinii și că ne cotropesc musulmanii?

Publicitate