Despre

Galați (1973). Locuiesc în Spania din anul 2000.

„Un om simplu, din popor, cu Facebook” – așa spunea despre mine un amic cu ani în urmă. Observ, mă revolt, încerc să mă temperez și nu reușesc de fiecare dată. Public, comentez, conversez. Scriu și proză scurtă:

– „Negustorul de pipe” (2018) și „Rapel” (2020, prefață de Doru Căstăian) – ambele volume apărute la Editura Herg Benet. Se găsesc în librăriile fizice, online și pe site-ul editurii. O cronică literară a volumului „Rapel” a apărut în LaPunkt.ro, semnată de Florin-Corneliu Popovici.

– „Mediterana din mine” (2021) – Editura Ratio et Revelatio. Și acest volum poate fi achiziționat din librăriile fizice, online și de pe site-ul editurii. Prefață de Simona Preda.

O sugestie pentru cititorii care preferă să meargă în librăriile clasice și nu găsesc volumele: întrebați librarii, comandați-le dacă este cazul. Editurile le vor trimite în doar câteva zile.

Deschideți meniul blogului: puteți găsi fragmente de proză scurtă, recenzii, opinii, dar și părți destul de consistente din activitatea publicistică desfășurată până în prezent.

Publicitate

Un gând despre “Despre

  1. Excelente cărți! Recomand! Iată că, printre noi mai sunt și oameni care gândesc, trăiesc, simt la maximum și care nu se sfiesc să își dea frâu liber imaginației creatoare. Până la urmă, un alt mod de a fi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s