Despre cărți

Galați (1973). Locuiesc în Spania din anul 2000.

„Un om simplu, din popor, cu Facebook” – așa spunea despre mine un amic cu foarte mulți ani în urmă. Observ, mă revolt, încerc să mă temperez și nu reușesc de fiecare dată. Public, comentez, conversez. Scriu și proză scurtă:

– „Negustorul de pipe” (2018) și „Rapel” (2020) – ambele volume apărute la Editura Herg Benet. Se găsesc în librăriile fizice, online și pe site-ul editurii.

– „Mediterana din mine” (2021) – Editura Ratio et Revelatio. Și acest volum poate fi achiziționat din librăriile fizice, online și de pe site-ul editurii.

O sugestie pentru cititorii care preferă să meargă în librăriile clasice și nu găsesc volumele: întrebați librarii, comandați-le dacă este cazul. Editurile le vor trimite în doar câteva zile.

Există cărți disponibile pentru cititorii care doresc să le cumpere direct de la mine. Pot expedia prin poștă oriunde în lume.

Dacă veți avea curiozitatea să deschideți meniul blogului, veți putea găsi acolo atât fragmente de proză scurtă, recenzii, opinii, dar și părți destul de consistente din activitatea publicistică desfășurată până în prezent.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s